Montaj cabine de dus

a href=”http://www.termicesanitare.ro/wp-content/uploads/2013/03/index.jpg”>

 

Pentru mai mult spatiu, sau pentru ca li se pare mai comond, tot mai multe persoane renunta la cada veche de baie si apeleaza la instalatori pentru montaj cabine dus.

 

GeneralitatiNu toata lumea doreste sa apeleze la montaj cabine dus. Sunt persoane care prefera sa se relaxeze intr-o cada mare de baie. Daca aveti spatiu suficient in baie, sau preferati sa sacrificati orice altceva pentru momentele pentrecute in apa, puteti opta pentru o cada de baie, eventual pentru doua persoane. Puteti monta deasupra acesteia, pe perete, dulapiorul care ocupa spatiu in alta parte a baii. Desigur, daca bugetul va permite, puteti opta pentru un jacuzzi si daca aveti spatiu, chiar si o sauna s-ar potrivi de minune in baia dumneavoastra.

Daca preferati cabinele de dus, dar totusi doriti una spatioasa, puteti opta pentru un model pentru doua persoane, cu hidromasaj si scaunel, si puteti apela la noi pentru montaj cabina dus.

Daca aveti o baie mica, va sfatuim sa renuntati la cada de baie, sau la cabina de dus dubla, si sa apelati la montaj cabina dus. Pe langa scoaterea cazii de baie, care probabil mai este si veche si dintr-un material neprietenos si deja afectat de trecerea timpului, mai puteti opta pentru scoaterea masinii de spalat din baie si montarea ei in alt spatiu, precum si la inlocuirea vechii oglinzi cu una mai mare.

Despre montaj cabine dus

Spatiile mici alocate camerei de baie in casele si apartamentele romanilor sunt deseori sinonime cu necesitatea stringenta si imperioasa de a renunta la vechea cada si de a apela la profesionistii in montaj cabine dus. Suprafetele restranse alaturi de aparitia pe piata a tot mai multe si atragatoare piese de mobilier pentru baie sau masini de spalat si uscatoare de rufe de ultima generatie ce, desemenea, au nevoie de mult spatiu, determina numeroase persoane sa aleaga functionalitatea in detrimentul relaxarii prin trecerea de la bai lungi si reconfortante la scurtele si energizantele dusuri.

Specialistii Termice Sanitare se adapteaza cererilor in acest sens si onoreaza solicitarile de montaj cabina dus respectand norme tehnice ce garanteaza reusita acestui serviciu, ce garanteaza o amplasare si o functionare ideale a cabinei de dus.

Etape in procesul de montaj cabine dus

- Desfasurarea acestui serviciu de complexitate moderata, prestat rapid si contra unui tarif accesibil se deschide cu achizitionarea cabinei de dus preferate avand in vedere dimensiunea spatiului unde aceasta va fi instalata.

- Este momentul potrivit in montaj cabine dus pentru a inlocui piese ale instalatiei sanitare vechi sau care functioneaza defectuos. De asemenea, se vor achizitiona tevi si fittinguri folosite in reconfigurarea scurgerii ori a schemei tevilor ce furnizeaza apa curenta.

- Urmatoarea etapa in instalare cabina dus consta in demontarea cazii ori a vechii cabine de dus, operatiune laborioasa in care murdarirea mediului este inevitabila. Dupa ce a fost realizata demontarea, urmeaza pozitionarea caditei cabinei de dus in spatiul ales, acordand atentie orificiului si traseului de scurgere a apei uzate, pentru a evita inundatii, infiltrari ale apei in timp, impedimente pe aceasta ruta a apei. In cazul in care se opteaza pentru o noua scurgere, pentru un traseu diferit, lucrul pentru aceasta modificare poate consuma timp, resurse financiare, poate implica interventii suplimentare asupra podelei camerei de baie sau a instalatiei sanitare. In cazul cladirilor vechi ce nu au beneficiat de lucrari periodice ori recente asupra instalatiei sanitare, se recomanda inlocuirea completa a tuturor componentelor, folosind materiale moderne, de calitate, durabile pentru zecile de ani ce vor urma.

- Un urmator pas vital in montaj cabine dus este nivelarea caditei de dus de-a lungul tuturor celor patru margini, izolarea si fixarea acesteia intr-un material rigid, solid. Acestei etape i se va acorda timp suficient deoarece este critica pentru scurgerea corecta a apei, pentru eliminarea riscului ca apa sa nu isi urmeze traseul.

Materiale folosite pentru instalatia sanitara pot fi din cupru ori PVC, in functie de preferintele si bugetul utilizatorului cabinei de dus. Ambele materiale sunt recomandate in montaj cabina dus, cuprul avand ca punct forte durabilitatea in timp ce flexibilitatea si usurinta in manipulare a materialului PVC reprezinta argumentul in a-l alege. In plus, combinatii intre elemente de cupru si PVC se pot integra, folosind fittinguri speciale pentru legaturi intre acestea.

Instalatori calificati Termice Sanitare ofera garantia lucrarii in montaj cabine dus, prin servicii executate folosind cele mai performante unelte, piese necesare de calitate superioara, asigurand consultanta pe intreg parcursul colaborarii.

Pentru toate acestea, numerele de telefon din site, posta electronica ori Formularul de contact sunt utile in colaborarea cu echipa Termice Sanitare.

Intrebari frecvente

 Cum cumpar o cabina de dus?

Cele mai importante directii la achizitionarea cabinei de dus sunt: spatiul in care va fi montata, bugetul alocat, tipul cabinei de dus preferat (frontala, semirotunda, rotunda, patrata), tipul deschiderii (deschidere laterala, deschidere centrala), gradul de ajustare la restul elementelor din camera de baie, tipul sticlei din care este fabricata (din ratiuni de securitate, estetice, de curatenie si intretinere), garantia oferita si conditii, rezistenta materialelor folosite la infiltratii ale apei, la presiunea puternica a jetului de apa.

In prima faza, acest proces este complicat insa prin intermediul vizitelor in magazine, a studierii diverselor cabine de dus, acest demers va deveni placut si incununat cu succes la achizitionarea celei mai potrivite cabine de dus!

Dupa achizitionarea cabinei de dus, apelati la Termice Sanitare pentru montaj cabine dus.

Tarife montaj cabine dus

Pret montaj cabine de dus se calculeaza in functie de tipul cabinei de dus sau a cazii care se doreste a fi montata, de dimensiuni si functii suplimentare (daca acestea exista).

Pretul serviciilor de montaj cabine de dus sunt urmatoarele:

 -         Pret Montaj cabina de dus simpla- 300 lei

-          Pret Montaj cabina de dus cu vibromasaj – de la 300 la 500 lei, in functie de tipul cabinei de dus sau a cazii care se doreste a fi montata, de dimensiuni si functii suplimentare (daca acestea exista).

 

Instalatorii Termice Sanitare cerceteaza sesizarile si solicitarile inaintate de clienti si propun tarife montaj cabine de dus in functie de doleante si necesitati, de trasaturi ale solicitarii, de consumabilele utilizate in proces, de nivel de complexitate, de timpul necesar pentru lucrare.

Instalatorii calificati Termice Sanitare vor transmite tarife instalare cabine dus in oferte speciale ce cuprind numai servicii absolut necesare pentru fiecare caz, servicii ce vor fi aprobate de solicitanti inaintea inceperii lucrarilor, in scopul eliminarii neclaritatilor ce privesc costul total al lucrarilor executate de echipa Termice Sanitare.