Montaj instalatii sanitare


luxury resort hotel washroom

 

Fie ca este vorba de chiuvete, cabine de dus, sau oricare alt obiect de baie, de o teava sparta sau estetica, poti apela cu incredere la Termice Sanitare, firma instalatori Bucuresti pentru montaj instalatii sanitare.

 

 

 

GeneralitatiNu uita! Inainte sa te apuci de montaj instalatii sanitare, sa apelezi la specialisti pentru o verificare a instalatiilor sanitare, a tevilor, a starii obiectelor de baie, daca acestea mai pot refolosite sau prezinta defecte care expun eventuale pericole si accidente.  Cel mai intelept este sa faci o verificare a instalatiilor sanitare periodic, sau macar la cel mai mid defect observat, cu ajutorul unui instalator. Apa este prientenul nostru, dar sunt si cazuri in care ne poate aduce mari necazuri.

Asa ca, inainte sa te apuci de montaj instalatii sanitare, te sfatuim, imperativ, sa faci o verificare amanuntita a tevilor si a tot ce tine de instalatii sanitare. Alege Termice Sanitare, o echipa cu 5 ani experienta care va avea grija de obiectele tale de baie in timpul procesului de montaj instalatii sanitare.

Despre montaj instalatii sanitare

Termice Sanitare, echipa ce activeaza cu succes in piata serviciilor dedicate instalatiilor sanitare, este alaturi de solicitantii serviciilor efectuand verificari, montaj instalatii sanitare, reparatii ale elementelor utilizate in folosirea apei, ale tevilor componente in traseul apei.

Instalatori pentru montaj instalatii sanitare

Cladirile si locuintele noi ori cele in care exista instalatii sanitare vechi si foarte vechi, afectate de trecerea timpului, cu defecte importante la functionare, reprezinta tinta instalatorilor Termice Sanitare in prestarea serviciilor de montaj instalatii sanitare, sub un raport ideal calitate-pret pentru utilizatorii sistemelor nou-fixate. Profesionistii Termice Sanitare poseda cunostintele detaliate pentru a executa lucrarile de montaj instalatii sanitare potrivite nevoilor si dorintelor utilizatorilor, intrebuintand materiale durabile in lucrul cu calorifere, cu structuri de alimentare cu apa calda si rece a bailor si bucatariilor.

Promovam calitatea

Este esentiala folosirea materialelor de calitate inalta la prestarea acestor servicii, materiale cu proprietati inoxidabile ori cu mare grad de rezistenta la actiunea diversilor agenti corozivi, cu efect bactericid, ce creaza o etansare desavarsita, nemodificandu-si caracteristicile tehnice in timp, in cazurile in care sunt respectate conditiile de folosire si de intretinere. Tevile si alte componente ale instalatiilor sanitare introduse de specialistii Termice Sanitare se conformeaza parametrilor de rezistenta, de creare a unor imbinari ermetice, fara a prezenta risc de deteriorare in timp intr-un regim de pastrare a starii bune a intregului sistem.

Succesul executiei corecte a serviciilor de montaj instalatii sanitare provine din bogata experienta si expertiza a instalatorilor Termice Sanitare, profesionistii facand alegeri optime ale pieselor potrivite utilizatorilor, pastrand in vedere dimensiunile si caracteristicile convenabile fiecarui caz particular.

Recomandam intretinerea corecta a instalatiilor sanitare

Deoarece manopera, reparatiile si inlocuirea acestor piese pot deveni costisitoare, specialistii Termice Sanitare in montaj instalatii sanitare transmit cateva informatii utile ce pot ajuta in buna functionare a obiectelor sanitare.

Astfel, la scurt timp dupa contractarea serviciilor de montaj instalatii sanitare, intretinerea acesteia (mentinerea parametrilor de functionare ai instalatiei sanitare in limite admise fara a cheltui sume considerabile de bani) reprezinta cea mai buna modalitate de a prelungi durata de viata, de a conserva buna functionare a tuturor partilor integrante. Situata in proximitatea unei functionari fara a acorda atentie deosebita comportamentului instalatiei sanitare si a reparatiilor ce implica costuri mari, intretinerea este calea de mijloc ce implica un minim de atentie si de actiune, scutind utilizatorul de cheltuieli neprevazute. Metodele de intretinere a instalatiei sanitare si frecventa acestora sunt particulare fiecarui caz, fiecarei cladiri sau locuinte si vor fi descrise de furnizorul ori de prestatorul de servicii de montaj instalatii sanitare la momentul punerii in functiune ori a interventiilor solicitate asupra acestei instalatii.

Pe termen lung, strategia pentru intretinere debuteaza cu intretinerea preventiva clasica si evolueaza spre intretinerea predictiva si proactiva.

Pentru informatii suplimentare practice alaturi de servicii de montaj instalatii sanitare calitative, executate contra unor tarife fara concurenta, alaturi de cele mai eficace recomandari pentru intretinerea instalatiei sanitare de-a lungul deceniilor viitoare, echipa Termice Sanitare poate fi apelata prin sectiunea de Contact de pe platforma electronica, prin e-mail, prin telefon folosind numerele ce apar in site.

Intrebari frecvente

1. De ce sa apelez la un instalator calificat pentru montaj instalatii sanitare?

In primul rand, instalatorul calificat este cea mai buna recomandare deoarece nu toata lumea cunoaste secretele meseriei, nu toata lumea detine echipamentul necesar pentru efectuarea lucrarilor de montaj sau reparatii ale instalatiilor saniare. Un montaj instalatii sanitare corect, executat de un specialist, va elimina defectiuni la montaj precum: infiltrari si revarsari ale apei uzate din sistemul de canalizare, instalatii subdimensionate pentru locuinte in extindere sau pentru o utilizare crescuta a retelei sanitare, stricaciuni ale tevilor (blocaje, fisuri, defectiuni inopinate), deteriorarea rapida a instalatiei sanitare.

Functionarea defectuoasa a sistemului ce apare in urma unui montaj instalatii sanitare inadecvat sau neglijent, a unei capacitati stabilite incorect, a unui design si a constructiei gresite a sistemului este inlaturata prin contactarea unui instalator profesionist.

2. Piesele necesare unei lucrari de montaj instalatii sanitare sunt costisitoare. Cum pot face economii in aceasta directie?

Prima recomandare este de a colabora cu un instalator profesionist ce va evalua corect nevoile la montaj instalatii sanitare si va intocmi o lista stricta de necesare, evitand cheltuieli suplimentare in cazuri in care unele piese nu se potrivesc. A doua recomandare este de a achizitiona seturi de elemente pentru instalatia sanitara (baterii pentru bucatarie, baie, dus etc), seturi ce intotdeauna includ reduceri de pret simtitoare, indeosebi in cazul produselor de marca, de calitate inalta.

Tarife montaj instalatii sanitare

Pret montaj instalatii sanitare se calculeaza in functie de tipul tevilor, de traseul acestora, de eventuale reparatii necesare.

Tarife montaj instalatii sanitare si termice sunt, dupa cum urmeaza;

 

-      Pret montaj instalatii termice (pretul este per radiator, functie de materialele cu care se lucreaza):

-Teava Cupru – 180 lei / radiator (calorifer)

-Teava PPR – 150 lei

-Teava PexAl – 120 lei

-A.C. / A.R. – 200 lei / grup sanitar

 

-  Pret montaj instalatii sanitare complete (A.C./A.R., scurgere, montaj obiecte sanitare) – 1000 lei

 

Alte servicii de montaj instalatii sanitare se tarifeaza avand in atentie tipul tevilor, de traseul acestora, eventuale interventii suplimentare, astfel ca se vor emite oferte personalizate pentru tarife montaj instalatii sanitare.

 

Platforma electronica sta la dispozitia solicitantilor ce pot comunica problematici instalatorilor sanitari, prin Formular de contact, urmand ca echipa sa transmita o evaluare gratuita alaturi de o oferta favorabila clientului, respectand particularitati ale sesizarii.