Montaj lambriuri

lambriuri

 

Redecorezi? Lambriurile sunt un element modern pe care il poti integra in esteticul oricarei incaperi. Sunt estetice, moderne dar si complicat de montat. Apeleaza la Termice Sanitare, firma de amenajari interioare, pentru montaj lambriuri.

 

 

Despre montaj lambriuri

Lambriul, element decorativ fabricat din materiale de esenta tare precum unele tipuri de lemn ori marmura, este utilizat in imbracarea completa ori partiala a peretilor incaperilor. Lambriurile au fost prezente in moda decoratiunilor cladirilor si locuintelor din vremuri vechi pana in anii 1950, moment de inceput al declinului cauzat de trendurile si conceptele inovative in design interior ce exclud aceasta piesa decorativa. Moda contemporana nu a invins lambriul, adeptii stilul elegant redat de acest element ramanandu-i fideli iar astazi renaste curentul ce revitalizeaza acest stil, ce suscita interesul pentru batranul lambriu.

Avantaje la montaj lambriuri

Moda actuala a imbogatit oferta coloristica a lambriurilor, fiind foarte apreciate combinatiile multicolore, cu impact vizual crescut comparativ cu efectul lambriului clasic, alb. Apeland la montaj lambriuri beneficiati alaturi de estetica lambriului, de numeroase avantaje practice care ies in evidenta, avantaje precum:

  • protectie contra mucegaiului;
  • camuflarea imperfectiunilor vizuale (zgarieturi, pete, gauri);
  • izolare acustica si termica;
  • hidroizolatie in cazul lambriurilor exterioare.

Instalatorii Termice Sanitare, experti in montaj lambriuri, recomanda calduros contractarea serviciilor profesioniste pentru decorarea cu lambriuri, deoarece, contrar aparentelor, aceasta operatiune nu este simpla, iar diferenta intre succes si esec este determinata de executantul acestei lucrari laborioase.

Argumente pentru contactarea unui specialist

Avantajele apelarii la specialisti in serviciul de montaj lambriuri sunt:

  • complexitatea lucrarii;
  • indemanare;
  • experienta;
  • uneltele specializate necesare;
  • noutati in acest domeniu pe care un profesionist le va cunoaste;
  • masuratorile si accesoriile trebuincioase pentru un final fericit al lucrarii.

Suplimentar, specialistii in montaj lambriuri de la Termice Sanitare recomanda ca toate operatiunile de amenajari interioare sa fie finisate in incaperile in care se va monta lambriul, iar mobilierul sa se afle in afara camerei, pentru a-l proteja de incidente nedorite. Pentru masuratori, se va apela la echipa prestatoare a serviciului de montaj lambriul, pentru garantia faptului ca nu se va achizitiona material in plus ori in minus comparativ cu necesarul. De asemenea, executantul montajului poate furniza detalii despre accesorii (coltare interioare, coltare exterioare, terminatii si altele) pentru a evita drumuri suplimentare la magazin, timp si banii consumati inutil. Se vor avea in vedere stinghiile dispuse in plan orizontal pe care va fi montat lambriul, clemele speciale de fixare, placile de poliester pentru o izolare optima a peretilor in cazul in care se doreste aceasta operatiune, planuri pentru noi trasee ale tevilor sau cablurilor ce pot fi mascate de lambriu, daca sunt necesare astfel de schimbari.

Manipularea si montajul acestui element decorativ deosebit, igienic, intr-o varietate larga de culori si stiluri, neimpunand o preparare speciala a suprafetelor inainte de aplicare, excelent izolator termic si fonic, simplu de intretinut se desfasoara excelent prin montaj lambriuri, serviciu prestat de specialistii Termice Sanitare aliniindu-se la inalte exigente de calitate, practicand preturile corecte, fiind la dispozitia oricui prin telefon, e-mail ori Formularul de Contact apartinand site-ului.

Intrebari frecvente

1. Ce functie au lambriurile?

Cei care au apelat la montaj lambriuri pot beneficia de avantaje ale acestora, precum:

  • cel decorativ – inca din vremuri vechi, lambriul era piesa de rezistenta in castelele Europei, semn al bunastarii materiale a stapanilor;
  • cel de izolator acustic si termic reprezentand un strat suplimentar de protectie impotriva vantului, impotriva zgomotelor;
  • cel de camuflare a imperfectiunilor peretilor.

2. In ce camere pot monta lambriuri?

Lambriurile sunt elemente decorative ce infrumuseteaza orice spatiu din cladiri si incaperi. Acestea pot fi folosite pe hol, la intrarea in locuinta in cazul unui spatiu larg, folosind culori deschise, pastelate. Pentru protectia zonei scarilor, se pot monta lambriuri in acest spatiu de trafic intens. Lambriul in bucatarie creaza un mediu calduros, in cazul in care podeaua este acoperita cu material lemnos. In camera de zi, o combinatie armonioasa intre mobilier si lambriuri va da nastere unei compozitii remarcabile. Lambriul in camera de baie poate introduce caldura intr-o incapere incarcata cu elemente reci. Lambriul in camera copiilor semnifica mai putin efort la curatenie deoarece materialul acestei piese decorative este facil de igienizat comparativ cu peretii murdariti de cei mici.

Puteti astfel apela la montaj lambriuri pentru orice incapere.

Tarife montaj lambriuri

Tarife montaj lambriuri se percep respectand parametrii precum tipul lambriurilor alese si suprafata pe care acestea vor fi montate.

 

Tipul lambriurilor si suprafata, caracteristici si mentiuni suplimentare pot fi expediate echipei de instalatori Termice Sanitare, prin Formular de contact din site, urmand ca acesti parametri sa stabileasca pret montaj lambriuri la un nivel accesibil in aceasta arie a serviciilor!

Sunt importanti acesti factori deoarece oferta cu preturi montaj labriuri, si ale serviciilor prestate de instalatorii profesionisti Termice Sanitare este conceputa avand in vedere acesti parametri.

 

Cele mai bune servicii la cele mai bune preturi provin din lucrarile executate de expertii in amenajari de la Termice Sanitare!