Montaj ventilatie

montaj ventilatie

 

 

Spatiile de locuit sunt sectoarele in care, prin prisma ventilatiei si climatizarii, cererea si necesitatile locuitorilor sau utilizatorilor nu sunt armonizate intotdeauna. In acesti ani ai tehnologiilor avansate, ocupantii spatiilor au libertatea alegerii conditiilor in functie de stilul de viata, traditie, uzante si alti factori importanti. Astfel, precizarea aceasta trimite spre concluzia ca sistemul de ventilatie ori de climatizare poate fi dotat si modernizat dupa cele mai recente concepte insa, va fi manipulat de catre utilizator in functie de nevoi si dorinte proprii.

 

 

Despre montaj ventilatie

Termice Sanitare, echipa de experti in montaj sisteme de ventilatie, executa lucrari de instalare ventilatie completa pentru cladiri de birouri, cladiri publice, cladiri menajere ori agricole, alte tipuri de constructii ce necesita montaj instalatii ventilatie pentru circulatia controlata a aerului.

Echipa de profesionisti ofera servicii de instalare ventilatie pentru intreaga paleta de echipamente prezentate in piata de profil, sisteme de climatizare si ventilare a aerului precum: duct-uri, chillere, statii de tratare a aerului, perdele de aer, ventilatoare, hote profesionale si casnice, cosuri de fum si alte dispozitive performante in aerisirea, ventilarea aerului din constructii si incaperi.

Standarde inalte la instalarea sistemelor de ventilatie

Termice Sanitare, prin experienta si baza solida de cunostinte a echipei de profesionisti, asigura aplicarea normelor de buna executie a serviciilor de montaj ventilatie (sisteme, instalatii, echipamente complete de ventilatie), urmarind solutionarea practica a problemelor si neajunsurilor, prin satisfacerea exigentelor de rezistenta mecanica a aparatelor de ventilatie, stabilitatea acestora, igiena mediului, securitatea in manipulare, protectie impotriva zgomotelor deranjante, economisirea energiei uzate in functionarea elementelor de ventilatie, fiabilitatea si recomandari pentru buna intretinerea a sistemelor instalate.

Alegerea celui mai bun sistem pentru instalare ventilatie se poate realiza alaturi de instalatorii experti Termice Sanitare, cei alaturi de care se va opta pentru echimpamentul corespunzator cu debitul si presiunea necesare pentru spatiul ce va fi ventilat, cu regimul si conditiile de functionare ale sistemului, tinand cont de consumul de energie, nivel de zgomot, costuri ale elementelor sistemului de ventilatie si conditii de exploatare ale acestuia.

Militam pentru calitatea aerului de interior

Astfel, o filtrare a aerului din interior se va realiza, obtinand cu ajutorul sistemului angajat in instalare ventilatie retinerea impuritatilor gazoase ori solide din aerul atmosferic recirculat, anterior atragerii acestuia in interioare supuse actiunii de ventilatie. Impuritatile din aer se formeaza din particule de origine animala, vegetala sau minerala si pot fi de diferite dimensiuni. Insa, prin montaj sisteme de ventilatie, este asigurata captarea acestor particule lichide ori solide prin diverse modalitati fizice iar particulele gazoase vor fi anihilate prin intermediul procedeelor fizice si/sau chimice. Aerul filtrat de sistemul de ventilatie va atinge calitatea unuia nepoluat. Sistemul de ventilatie ideal in buna filtrare a aerului va respecta anumite conditii: un grad de retinere inalt, o mare capacitate de a retine praful, o mica rezistenta aeraulica ori in limite economice, cheltuieli reduse pentru aceasta investitie, intretinere facila, robustetea sistemului de ventilatie. Alaturi de Termice Sanitare, toate aceste obiective vor fi atinse, toate conditiile pentru o ventilatie optima in cladiri si incaperi vor fi respectate.

 

Pentru servicii de montaj ventilatie / instalare sisteme de ventilatie, respectand inalte standarde ale calitatii, contra unui tarif accesibil, indiferent de tipul instalatiei / sistemului / echipamentelor pentru ventilatie, profesionistii Termice Sanitare sunt la dispozitia solicitantilor prin intermediul numerelor de telefon notate in sectiunea Contact, prin Formularul de Contact ori prin e-mail.

Intrebari frecvente

1. Ce este ventilatia?

Ventilatia reprezinta un proces de inlocuirea ori de schimare a aerului in orice spatiu, realizandu-se o imbunatatire a calitatii aerului din interior prin aport de oxigen, eliminarea umiditatii, control al temperaturii, eliminarea fumului, mirosurilor, caldurii, bacteriilor si altor microorganisme. Sistemele, echipamentele sau instalatiile de ventilatie sunt utilizate pentru a anihila mirosuri neplacute, excesul de umezeala si pentru a introduce aer in spatii inchise, pentru a circula aerul in constructii, pentru a preveni stagnarea sau degradarea aerului in incaperi.

Prin instalare sistem ventilatie, puteti beneficia de toate avantajele acestuia.

 

2. Cum se clasifica filtrele de aer?

In cadrul procesului de montaj sisteme ventilatie, este util sa cunoastem diferentele dintre filtrele de aer. Clasificarea acestor elemente atat de binefacatoare omului se realizeaza astfel: – grosiere, normale, fine, foarte fine, absolute (pe baza dimensiunii particulei retinute); – cu tesatura, sonice, uscate, electrice, metalice, cu carbune activ, mecanice (in functie de mecanismul prin care retine); – de plafon, verticale sau orizontale, de perete, de canal (in functie de loc si mod de amplasare); – statice, automate, cu derulare sau electrice (in functie de mod de functionare); – inclinate, cu saci, cu tambur sau cu derulare automata (in functie de tipiul constructiv).

 

3. Pentru cat timp se utilizeaza filtrele?

Dupa un montaj sisteme de ventilatie, este bine sa cunosti elementele care ajuta la intretinerea acestuia. Aici se incadreaza filtrele de aer. Cele pozitonate pe prima treapta vor fi utilizate maximum un an, anterior curatarii sau inlocuirii; filtrele pozitionate pe cea de-a doua si a treia treapta de filtrare vor fi utilizate maximum doi ani inainte de curatare ori inlocuire.

 

4. Ce tipuri de ventilatoare exista?

Daca doresti instalare sistem ventilatie, incepi sa te gandesti la diferentele dintre acestea. Printre cele mai des ales tipuri de ventilatoare sunt: axiale (presiune mica si medie, refuleaza direct afar), centrifugal (lamele de mici presiuni, aparat sientios, aer refulat pe axa ventilatorului), centrifugale in-line (presiuni medii sau inalte, pot fi montat in orice punct al conductei).

Tarife montaj ventilatie

Tarife montaj ventilatie se calculeaza pe baza spatiului de instalare, a tipului si modelului sistemului / instalatiei / echipamentelor ventilatie, in functie de gradul de complexitate a operatiunii, de alte variabile ce pot fi implicate in aceasta lucrare.

 

Pentru a ocoli orice fel de inconveniente, inclusiv suprataxarea, instalatorii Termice Sanitare vor evalua si vor comunica pret montaj ventilatie exact!

 

Nivelul preturilor pentru montaj ventilatie executat de echipa Termice Sanitare este stabilit in functie de caracteristicile fiecarei situatii semnalate!

 

La momentul receptiei solicitarilor, echipa Termice Sanitare studiaza  si concepe oferta si tarife montaj ventilatie avand in vedere problematica descrisa, modelul si marca aparatului de ventilatie dorit de utilizator, de consumabile folosite, de grad de complexitate si de timpul necesar rezolvarii cerintelor clientilor.

 

Termice Sanitare va cerceta particularitati ale solicitarilor, alcatuind oferte speciale ce cuprind doar servicii indispensabile, servicii aprobate de solicitanti, din dorinta de a evita neclaritati referitoare tarif montaj ventilatie in urma lucrarilor executate de Termice Sanitare.