Intretinere Aer Conditionat

Te intereseaza ca aparatul de aer conditionat sa fie bun de folosit pentru mai mult timp? Creste-i acum duranta de viata cu intretinere aer conditionat. Astfel, vei fi sigur ca aparatul de aer conditionat nu se va strica.intretinere aer conditionat

Mentenata este cea mai importanta operatiune pe care e indicat sa o faci dupa montaj aer conditionat. Vei scapa astfel de mirosuri neplacute iar aparatul de aer conditionat va da randament deoarece mentenanta imbunatateste functionarea si puterea aparatului.

 

Despre intretinerea aparatului de aer conditionat

Servicii de intretinere aer conditionat (mentenanta aer conditionat) efectuate in mod regulat de catre profesionisti in domeniul aparatelor de aer conditionat precum echipa Termice Sanitare din Bucuresti, realizeaza o monitorizare a aparatului de aer conditionat alaturi de preventia defectiunilor de functionare ale acestuia.

Pe parcursul prestarii serviciilor de intretinere aer conditionat ce ar trebui achizitionate anual ori bianual, in functie de buget, timp liber si de ritmul in care este utilizat sistemul de aer conditionat, se vor verifica filtrele de aer si se va stabili curatarea ori schimbarea acestora, se vor evalua tevile din schema de functionare a intregului aparat de aer conditionat, se vor verifica elemente de legatura si cablurile apartinand ansamblului, se vor cerceta si curata unitatea interioara si cea exterioara, se va acorda atentie deosebita traseului frigorific al aparatului de aer conditionat.

Intretinerea corecta a aparatului de aer conditionat, ii prelungeste durata de functionare

Servicii de intretinere aer conditionat solicitate periodic, executate respectand norme si proceduri din acest domeniu, vor garanta maximizarea duratei de viata a aparatului de aer conditionat, minimizarea cifrelor din factura la energia electrica datorate unei functionari fara anomalii, fara piedici ori imperfectiuni.

Inca din prima perioada de utilizare, imediat dupa realizarea montajului aparatului de aer conditionat, expertii Termice Sanitare recomanda serviciile de mentenanta aer conditionat, la intervale de timp ce nu vor depasi douasprezece luni. Experienta acumulata de-a lungul anilor in campul aparatelor de aer conditionat, permite membrilor calificati ai echipei Termice Sanitare sa ofere cele mai bune servicii de intretinere aer conditionat pentru numeroase marci de aparate de aer conditionat (Airkool, Aristin, Fujitsu, Gree, Haier, Hitachi, LDK, LG, Mitsubishi, NordStar, Platinium, Samsung, Sanyo, Sharp, Vortex, Whirlpool si multe altele), cu diverse puteri de racire (7000BTU, 9000BTU, 12000BTU, 18000BTU, 22000BTU, 24000BTU) si functionand sub diferite clase energetice (clasa energetica A, clasa energetica B, clasa energetica C).

Prin achizitionarea serviciilor de intretinere aer conditionat oferite de compania Termice Sanitare, profesionistii sunt alaturi de solicitanti prin consultanta gratuita ce va adresa toate intrebarile, explicatiile suplimentare necesare, detaliile si dorintele avansate de clienti. Prin respectarea recomandarilor profesionistilor in intretinerea sistemului de aer conditionat, a regulilor expuse de acestia, este garantata prelungirea duratei de functionare optime a aparatului de aer conditionat, evitarea unor lucrari suplimentare costisitoare asupra acestuia, integritatea tuturor partilor componente, calitatea inalta a aerului introdus in spatiile deservite de sistemul de aer conditionat.

Servicii de mentenanta aer conditionat la stndarde inalte

Serviciile de mentenanta aer conditionat prestate de profesionistii Termice Sanitare sunt executate la standarde calitative dintre cele mai inalte, contra unui tarif corect. Echipa poate fi contactata prin Formularul de Contact, prin posta electronica, la numerele de telefon mentionate in sectiunea Contact.

 

Intrebari frecvente

1. Ce presupune serviciul de intretinere a aparatului de aer conditionat?

Intretinerea aparatului de aer conditionat se realizeaza la intervale de timp regulate pentru functionarea optima a acestuia, pentru prelungirea vietii sistemului de aer conditionat si la cererea utilizatorilor, in cazuri de functionare defectuoasa. Intretinerea periodica a aparatului de aer conditionat presupune urmatoarele operatiuni: verificarea si curatarea folosind produse corespunzatoare a filtrelor din unitatile interioare ale aparatelor de aer conditionat, controlarea parametrilor de functionare a aparatului de aer conditionat, verificarea si completarea agentului frigorific, neutralizarea biologica a traseului prin care se elimina condensul, in caz de nevoie ungerea partilor integrante pentru a elimina nivelul de zgomot, pentru a reduce uzura componentelor mobile, intretinerea altor parti componente precum schimbatoare de caldura, carcase ale unitatii interioare sau exterioare etc.

2. Ce implica serviciile de mentenanta aer conditionat?

Serviciile de mentenanta sau intretinere aer conditionat, prestate de catre o echipa de specialisti in domeniu, reprezinta operatiunea ce se efectueaza o data sau de doua ori pe an prin care durata de viata si de functionare optima a aparatului de aer conditionat vor fi prelungite iar costurile pentru electricitate se vor diminua simtitor. Prin intermediul serviciilor de mentenanta aer conditionat se vor realiza, dupa caz: schimbarea sau curatarea filtrelor, verificarea traseelor si tevilor, verificarea cablurilor continute in structura aparatului de aer conditionat, verificarea traseului frigorific, curatarea unitatilor interioare si exterioare ale aparatului de aer conditionat.

Tarife intretinere aer conditionat

Pret intretinere aer conditionat se va calcula in functie de marca si modelul aparatului de aer conditionat, de tipul de filtre cu care acesta este dotat, de alte consumabile necesare, de starea si interventiile necesare asupra tevilor, cablurilor, traseului frigorific, de manopera efectuata.

Tariful intretinere aer conditionat este:

-         Pret Incarcare cu agenti frigorifici – 150 lei (sunt inclusi agentii frigorifici)

 

Alte interventii efectuate pentru intretinere aer conditionat se taxeaza avand in atentie tipul aparatului de aer conditionat, de tipul de filtre cu care acesta este dotat, de alte consumabile necesare, de starea si interventiile necesare asupra tevilor, cablurilor, traseului frigorific, de manopera efectuata.

Pentru o buna comunicare intre solicitantii serviciilor si echipa de instalatori Termice Sanitare, Formularul de Contact reprezinta o modalitate eficienta prin care clientii pot exprima sesizari si cerinte referitoare la sisteme de aer conditionat, echipa transmitand, la randul sau, oferta conceputa pe baza caracteristicilor expuse de clienti.

Ofertele si nivelul de tarife intretinere aer conditionat practicate de specialistii sistemelor de aer conditionat sunt personalizate tinand cont de particularitatile fiecareia dintre situatiile semnalate!