Reparatii frigidere

reparatii frigidere

 

 

Avand punctul de lucru in Bucuresti, putem executa reparatii frigidere Bucuresti si reparatii masini de spalat Bucuresti. Va putem pune la dispozitie un frigotehnist Bucuresti pentru o evaluare pentru service frigidere Bucuresti.

 

 

Despre reparatii frigidere

Termice Sanitare, service frigidere din Bucuresti, executa servicii de reparatii frigidere, reparatii congelatoare si reparatii ale altor aparate frigorifice, solutionand o gama larga de probleme si defectiuni ale acestor electrocasnice.

Pentru confortul si respectarea dolenatelor solicitantilor, frigotehnistii Termice Sanitare ofera service frigidere la domiciliu, realizand lucrari pentru numeroase marci de aparate frigorifice precum:

 • reparatii frigidere Ariston;
 • reparatii frigidere Indesit;
 • service frigidere Whirlpool;
 • service frigidere Beko;
 • reparatii congelatoare;

precum si alte reparatii electrocasnice.

De ce avem nevoie de reparatii frigidere?

Cateva dintre deranjamentele si disfunctionalitatile suportate de aparatul frigorific, solutionate de profesionistii Termice Sanitare sunt: zgomote intense, neobisnuite produse de agregatul frigorific, temperaturi prea scazute ori prea crescute in interiorul frigiderelor si congelatoarelor ce altereaza alimentele, aparitia ghetii pe peretii aparatului, prelingerea apei pe peretii interiori ai frigiderului, functionarea fara intrerupere a aparatului frigorific, defectarea termostatului, sfaturi si recomandari despre conditiile de utilizare a frigiderului, despre curatarea si mentinerea unei stari optime a acestui aparat electrocasnic vital in orice gospodarie.

Pentru a mentine starea optima a aparatului frigorific si specialistii in reparatii frigidere departe de aparatul frigorific, cateva indicatii sunt de folos!

Sfaturi pentru mentinerea optima a aparatelor frigorifice

- Amplasarea frigiderului departe de surse de incalzire – radiatoare, sobe, plite, langa pereti ai caror exterior sunt mangaiati permanent de razele soarelui – este solutia ideala pentru a ocoli situatia in care motorul este suprasolicitat la racire.

- Distanta de minim zece centimetri de la perete pentru a permite ventilarea este, de asemenea, un ajutor oferit motorului frigiderului.

- Realizarea periodica a dezghetarii congelatorului in cazul aparatelor ce nu poseda aceasta functie in mod automat mareste capacitatea aparatului de racire a mediului intern.

- Evitarea introducerii mancarii calde in interiorul frigiderului va scuti frigiderul de efort inutil ce conduce spre defecte de functionare.

- Atentia sporita spre evitarea mentinerii usilor deschise la frigider si congelator pentru perioade lungi de timp pastreaza un consum redus al electricitatii, prin evitarea schimbului de aer rece din interiorul aparatului cu aerul cald din mediul inconjurator.

- Curatarea depunerilor de praf de pe bobina condensatorului va elimina riscul de izolare a condensatorului, deci al supraincalzirii si defectelor in functionare.

Acestea sunt cateva dintre actiunile intreprinse cu succes in scopul ingrijirii frigiderelor si congelatoarelor, prelungind considerabil durata de viata a acestor electrocasnice si evitand solicitarea serviciului de reparare a frigiderelor.

Numeroase alte informatii si detalii pot fi descoperite colaborand cu instalatorii calificati in reparatii frigidere prin e-mail, telefonic ori folosind Formularul de Contact din site.

Intrebari frecvente

1. Ce fel de frigidere pot repara cei de la Termice Sanitare?

In general frigotehnistii cu care veti colabora prin Termice Sanitare pot repara frigidere la domiciliu pentru toate marcile de frigidere. Ei pot executa:

 • Reparatii frigidere Ariston
 • Reparatii frigidere Indesit
 • Service frigidere Whirlpool
 • Service frigidere Beko
 • Reparatii congelatoare
 • Precum si alte reparatii electrocasnice.

2. Sunt normale zgomotele produse de aparatul frigorific in timpul functionarii?

Da, zgomotele sunt normale insa pentru a le diminua sunt necesare cateva ajustari ale aparatului frigorific precum: pozitia verticala perfecta prin intermediul picioruselor anterioare corect pozitionate, verificarea ca aparatul sa nu se sprijine de mobilier sau de alte obiecte casnice, verificarea pozitiei corecte a sertarelor si gratarelor, asezarea comoda a recipientelor in interiorul aparatului frigorific.

3. Care sunt regulile de siguranta in utilizarea aparatelor frigorifice?

Norme de securitate in manipularea frigiderelor sunt: deconectarea de la sursa de electricitate inaintea curatarii sau operatiunilor de intretinere, conectarea la o sursa de energie electrica cu voltaj conform specificatiilor aparatului frigorific, respectarea destinatiei aparatului, asigurarea unei ventilari adecvate a sistemului, atentia ca grilajele si aerisirile sa nu fie obturate, evitarea fortarii caii de acces, inlocuirea cu ajutorul unui profesionist a cablului de alimentare daca acesta este deteriorat.

In timpul utilizarii frigiderului sau in timpul derularii procesului de reparatii frigidere, amintiti-va regulile de securitate impotriva electrocutarii.

4. Ce intretinere ar trebui intreprinsa asupra aparatului de refrigerare si cat de des?

Solicitarile de reparatii ale frigiderelor pot fi mai rare atunci cand aparatul frigorific este utilizat corect. Ani lipsiti de griji vor urma in cazul efectuarii unor simple verificari la 3-6 luni, in functie de recomandarile fabricantului descrise in ghidul de utilizare al aparatului achizitionat.

Pret reparatii frigidere

Termice Sanitare presteaza servicii de reparatii frigidere, tratand si probleme de functionare ale unor electrocasnice precum: combine frigorifice, lazi frigorifice, congelatoare, alte produse similare.

Pretul serviciilor de reparatii frigidere se calculeaza in functie de detaliile tehnice si cauza defectarii aparatului frigorific.

Prin intermediul Formularului de contact, clientii au oportunitatea de a descrie solicitari sau problematici pentru care doresc solutionare, beneficiind de o evaluare gratuita si o oferta personalizata din partea instalatorilor Termice Sanitare!

Mentiuni referitoare la pret reparatii frigidere prestate de echipa Termice Sanitare:

Ofertele de pret pentru reparatii frigidere prestate de echipa Termice Sanitare sunt personalizate in functie de particularitatile fiecarei situatii semnalate!

Echipa Termice Sanitare studiaza fiecare solicitare primita si concepe pretul corect in functie de problematica descrisa, de caracteristicile solicitarii, de consumabilele necesare, de gradul de complexitate si de timpul alocat solutionarii cererilor clientilor. Vom emite un pret service frigidere in functie de fiecare caz in parte.

Echipa Termice Sanitare va stabili si va alcatui o oferta speciala cuprinzand doar serviciile necesare fiecarui caz, servicii aprobate de clientii, pentru a evita orice neclaritati privitoare la costul final al serviciilor prestate de echipa Termice Sanitare.