Amenajari


amenajari

Amenajari bai

Montaj instalatii sanitare

Montaj cabine de dus 

Montaj WC

 

Amenajari interioare

Montaj jaluzele

Montaj sisteme de iluminat

Montaj sisteme de aerisire

Montaj lambriuri 

 

 

 

Generalitati

In general cam stim ce vrem si cum vrem sa arate spatiul nostru de locuit. Crezi ca cineva cu experienta in amenajari este de prisos, oare ce ti-ar putea spune in plus fata de ce stii deja, ca doar tu locuiesti in acest spatiu, si tu stii cu ce probleme te confrunti.
Ei bine, o persoana cu experienta in amenajari, te poate ajuta sa utilizezi spatiul pe care vrei sa-l amenajezi, la maxim. O astfel de persoana are cunostinte despre solutii moderne, la diferite preturi, mai mici sau mai mari, in functie de posibilitatile fiecaruia.

  • Termice Sanitare te ajuta cu oameni experimentati in amenajari, in absolut orice tine de spatiul de locuit, interior sau exterior. Pentru baie, bucatarie, living, dormitor, curte, debarale, birou, camera copilului si balcon, avem solutii pentru economisirea spatiului, si te ajutam sa le pui si in practica. Dupa o vizionare a viitoarei lucrari, se face oferta de pret in functie de toate optiunile alese, astfel incat, sa fie toata lumea multumita.
  • Investitia pe care o faci acum sau pe care planuiesti sa o faci in viitorul apropiat, iti va mari confortul si placerea de sta “acasa”.

Despre

Culori, texturi, finisaje, stil si pasiune, mobilier unic…nu sunt suficiente? Nu este suficient sa alegem ce ne satisface vizual si sa asezam acel ceva intr-un loc ales spontan in caminul nostru, in spatiul ce ne defineste si pe care il cunoastem pana in cele mai ascunse unghere? Poate candva era firesc acest comportament, candva cand exista si spatiu si timp iar notiuni precum optiuni, trend, buget sau lux nu erau accesibile ori prea clar delimitate. Insa astazi, in era vitezei, a modei, a reinventarii perpetue, a stilurilor si curentelor mereu schimbatoare, a lipsei de spatiu, se impune reala necesitate a unui cunoscator, a unui guru in amenajari a locuintelor, prin servicii de amenajari ce vor aduce artistic si functional sub acelasi acoperis, cel al spatiului intim.

Guru in amenajari

Acest cunoscator sau guru in amenajari poarta numele Termice Sanitare, echipa de specialisti cu vasta baza de cunostinte prin care aduc decor si util, placerea de a privi si confortul spatiului  in locuintele cele mai stramte sau largi, conformandu-se celor mai restranse ori generoase bugete.

Specialistii in amenajari de la Termice Sanitare sunt pregatiti in orice moment pentru cele mai frumoase schimbari in interior si exterior, in incaperi precum living, dormitor, bucatarie, baie, debarale, birou, camera copilului, balcon sau curte, propunand cele mai bune solutii de economisire a spatiului neincapator ori dispunere inteligenta a unui spatiu intins si punerea acestora in practica.

Amenajari in limita bugetului

Echipa Termice Sanitare ofera cateva sfaturi valoroase pentru succesul in amenajari, descrise in randurile urmatoare. Primul sfat este acela de a achizitiona cele mai calitative obiecte necesare in amenajari, in limita bugetului ! Poate ca nu vor fi extraordinare dar cu siguranta vor fi mai durabile decat obiectele din limita inferioara de pret. O alta recomandare este de a stabili bugete dedicate fiecarei camere in parte, astfel riscul de a depasi sumele alocate va fi mai mic; in prima instanta probabil va fi descurajanta respectarea bugetului dar intotdeauna vor exista oferte, promotii, lichidari de stoc si alte campanii de reducere a preturilor ce vor permite achizitionarea obiectelor estetice si calitative. Al treilea sfat in amenajari de succes consta in stabilirea definitiva a stilului in care vor fi amenajate incaperile, in functie de preferinte, mod de viata, ocupatie, activitati casnice – alegerea unui stil va reda unitatea si simplitatea in locuinta, caracteristici ce nu se vor demoda niciodata. Realizarea unei schite cu planul locuintei, forme geometrice ce vor reprezenta mobilierul, la scara reprezinta un proiect de mare folos pentru a obtine o imagine de ansamblu fara a muta piese de mobilier in locuinta.

Solutia ideala in amenajari

Astfel, este posibila descoperirea rapida a solutiei ideale in amenajari fara efort fizic, fara greoaia aranjare si rearanjare a pieselor de mobilier in intreaga locuinta. O idee foarte utila este stabilirea unei scheme coloristice! Aceasta poate fi uni ori o combinatie de doua sau mai multe culori ce pot ‘convietui’ armonios in camin. Este vital ca mobilierul, piesele textile, accesoriile si accentele sa dea nastere unei simfonii de culori, fara a agresa vizual ci mangaind privirea si sufletul admiratorului. Alaturi de combinatiile de culori, alt aspect interesat ce ofera unicitate unei locuinte este mixul de texturi! Lemn, fier, textil … catifea si piele, rafie si metal sunt alaturari de texturi inedite, transformand o vizita banala intr-o experienta memorabila traita in caminul amenajat in stil aparte. Urmatoarea recomandare a specialistilor Termice Sanitare in domeniul amenajarilor consta in indicatia utilizarii numeroaselor surse de inspiratie precum reviste si carti de profil, pagini electronice, emisiuni de televiziune. Pentru a recrea fidel ideile agreate se vor achizitiona mobilier si textile in aceleasi culori, accesorii si decoratiuni cat mai asemanatoare. Alt sfat esential al echipei Termice Sanitare se refera la o buna gestionare a raportului netru, clasic – culoare, modern urmand ca mobilierul solid, gresiile si faiantele, alte elemente dificil de inlocuit sa fie achizitionate in culori neutre, facil de asortat, in stil clasic, simplist iar accentele decorative, accesoriile si  elementele moderne ce nu vor supravietui testului timpului sa fie cele ce vor satisface nevoia de culoare, de stridenta, de ‘acum’!

Toate aceste aspecte se vor impleti cu nevoia de utilitate a locuintei, de dispunere a spatiului in plan vertical sau orizontal, de maximizare a capacitatilor caminului, echilibru desavarsit cu ajutorul unui specialist in amenajari din cadrul Termice Sanitare.