Curatare aer conditionat

 

Tu nu le vezi, dar mici particule de impuritati de la gazele de la tevile de esapamenet ce iti intra pe geam cand aerisesti, sau pe care le trage aparatul de aer conditionat cand este pornit, raman in filtre. Adauga si fumul de tigara, si mucegai ce se dezvolta in filtre, si deja ai un aparat de aer… cam murdar si daunator sanatatii si mai ales daunator plamanilor celor mici.

 

Despre calitatea aerului conditionat

Particule de praf atmosferic, impuritati din gazele de esapament emise de numarul impresionant de masini ce circula in flux continuu pe toate arterele orasului, fumul de tigara, particule de mucegai, spori, polen si alti microbi si poluanti din mediul inconjurator trec zi de zi, ora de ora, minut de minut si secunda de secunda prin sistemul de filtrare a aerului integrat in aparatul de aer conditionat. Sistemul de purificare a aerului combate cu sucess majoritatea acestor poluanti, insa in timp, din cauza umiditatii, a depunerilor sistematice a unor particule, a gradului de uzura a filtrelor, volumul de impuritati captate in interiorul aparatului de aer conditionat se amplifica, transformandu-se in temutele colonii de bacterii, acarieni si mucegaiuri atat de periculoase pentru sistemul respirator, pentru sanatatea celor mici indeosebi. Pentru ca minunatul aparat de aer conditionat sa nu devina dusmanul utilizatorului, echipa Termice Sanitare – profesionistii in domeniul aparatelor de aer conditionat – recomanda servicii de curatare aer conditionat, incluzand curatare filtre aer conditionat sau chiar un serviciu complet de curatare instalatie aer conditionat, efectuate de minimum doua ori pe an, pentru a asigura un aer cu adevarat pur in intreaga cladire sau locuinta.

Recomandam servicii pentru curatarea aparatului de aer conditionat

Respectand recomandarea echipei Termice Sanitare si contractand servicii profesioniste pentru curatare aer conditionat, sistemul de filtrare si purificare a aerului va fi, in mod constant, o componenta salubra a sistemului de aer conditionat, eliminand riscul de imbolnavire, de aparitie a unor afectiuni ale sistemului respirator, de agravare a unor boli pulmonare sau respiratorii.

Cu ajutorul serviciilor de:

  •  curatare aer conditionat,
  • curatare filtre aer conditionat sau
  • curatare instalatie aer conditionat

prestate de lucratori calificati, buni cunoscatori ai procedurilor si produselor ce vor igieniza aparatul de aer conditionat, se va realiza eradicarea culturilor biologice, a depunerilor de impuritati si poluanti, a cauzelor ce dau nastere mirosurilor dezagreabile. Solicitarea acestor servicii este o buna oportunitate si pentru evaluarea starii filtrelor, stabilindu-se necesitatea igienizarii celor refolosibile ori inlocuirea celor consumabile.

Periodic este foarte indicat sa faci aparatului tau o curatare aer conditionat. Pentru ca o parte din impuritatile din aer raman in aparat, de doua ori pe an, este recomandat sa faci o curatare filtre aer conditionat. Este foarte posibil ca filtrele sa trebuiasca sa fie inlocuite, mai ales daca locuiesti la oras, unde poluarea este mult superioara zonelor rurale.

Aparatul de aer conditionat trage aerul de afara, pe care il trece prin filtre si il reda in interior. La un moment dat filtrele se incarca, inauntrul aparatului dezvoltandu-se bacterii, acarieni si mucegaiuri, astfel ca vei avea cu siguranta nevoie de curatare aparat aer conditionat.

Aer conditionat de calitate

Nu ezita sa faci lunar o curatare aer conditionat. In aceasta actiune sa te asiguri ca incluzi curatare filtre aer conditionat, pentru ca aerul pe care il respiri sa nu fie contaminat de impuritati si bacterii stranse in aparatul de aer conditionat. Cat timp utilizezi aparatul de aer conditionat asigura-te ca nu iti faci rau prin deteriorarea calitatii lui. Fa lunar o curatare aer conditionat.

Pentru servicii de curatare aer conditionat executate la cele mai inalte standarde calitative, contra unui pret corect, echipa Termice Sanitare poate fi solicitata prin intermediul Formularului de Contact, prin e-mail sau la numerele de telefon afisate in sectiunea de Contact a site-ului.

Pentru o curatare instalatie aer conditionat, apeleaza la Termice Sanitare.

Intrebari frecvente

1.  De ce sa apelam la serviciul de curatare aer conditionat?

Respectand recomandarea echipei Termice Sanitare si contractand servicii profesioniste pentru curatare aer conditionat, sistemul de filtrare si purificare a aerului va fi, in mod constant, o componenta salubra a sistemului de aer conditionat, eliminand riscul de imbolnavire, de aparitie a unor afectiuni ale sistemului respirator, de agravare a unor boli pulmonare sau respiratorii.

Cu ajutorul serviciilor de curatare aer conditionatcuratare filtre aer conditionat sau curatare instalatie aer conditionat prestate de lucratori calificati, buni cunoscatori ai procedurilor si produselor ce vor igieniza aparatul de aer conditionat, se va realiza eradicarea culturilor biologice, a depunerilor de impuritati si poluanti, a cauzelor ce dau nastere mirosurilor dezagreabile. Solicitarea acestor servicii este o buna oportunitate si pentru evaluarea starii filtrelor, stabilindu-se necesitatea igienizarii celor refolosibile ori inlocuirea celor consumabile.

2. De cate ori curatam aparatul de aer conditionat?

In mod previzibil, aparatele de aer conditionat folosite in mediul urban vor fi supuse acestor servicii mai des decat cele din mediul rural ori din zone ferite de contaminantii din aer, iar componente expuse si uzate intens precum filtrele aparatelor din medii poluate vor fi curatate/inlocuite intr-un ritm crescut comparativ cu cele din spatii izolate, nesupuse aerului viciat cu diverse substante nocive.

Pentru garantia unui aer curat, lipsit de particule ce pot cauza afectiuni ale sanatatii, se pot achizitiona servicii de curatare aer conditionat mult mai des decat sesiunile bianuale recomandate in general. Astfel, profesionistii Sava Clima presteaza servicii de curatare aer conditionat ori de cate ori sunt solicitati, chiar pe parcursul fiecarei luni in care sistemul este pus in functiune, asigurand astfel curatenia desavarsita a aparatuluit, suprimand primejdia deteriorarii calitatii componentelor sistemului de aer conditionat, a aerului emis in incaperile locuintelor si cladirilor.

3.  Aparatele de aer conditionat sunt dotate cu filtre pentru purificarea aerului. Este necesara curatarea aparatului in mod regulat, sereviciu prestat de echipele profesoniste?

Da! In timp, filtrele si alte componente ale aparatului de aer conditionat dedicate mentinerii unui aer curat sunt supuse actiunii unei multitudini de factori nocivi precum impuritati emise de autovehicule, fum de tigara, mucegai, bacterii sau acarieni, fapt ce determina o contaminare a acestor parti. In ciuda rolului de filtrare a aerului, componentele aparatului de aer conditionat sufera o incarcare cu aceste particule periculoase pentru sanatate, necesitand servicii regulate de curatare aer conditionat, indeosebi curatare filtre aer conditionat. Solicitand servicii de curatare instalatie aer conditionat realizate la nivel profesionist, este garantata buna functionare a aparatului in cele mai bune conditii pentru sanatatea utilizatorilor.

Tarife curatare aer conditionat

Pret curatare aer conditionat se va calcula in functie de marca si modelul aparatului de aer conditionat, de tipul de filtre cu care acesta este dotat, de alte consumabile necesare, de manopera efectuata.

Tarife curatare aer conditionat sunt urmatoarele:

  •  - Pret Curatare aer conditionat – 80 lei
  • - Pret Cosmetizare aer conditionat – 80 lei
  • - Pret Deparazitare aer conditionat– 80 lei

 

Pret curatare aer conditionat cuprinde inclusiv serviciile si produsele si substante profesionale ce vor fi aplicate sistemului de aer conditionat de catre specialistii Termice Sanitare.

Prin intermediul Formularului de contact, clientii au oportunitatea de a descrie situatia pentru care doresc solutionare, beneficiind de o evaluare gratuita si de o oferta personalizata din partea expertilor Termice Sanitare!

Echipa Termice Sanitare va stabili si va alcatui o oferta speciala cuprinzand doar serviciile necesare fiecarui caz, servicii aprobate de clientii, pentru a evita orice neclaritati privitoare la costul final al serviciilor prestate de echipa Termice Sanitare.