Service ventilatie

service ventilatie

 

 

Instalatorii Termice Sanitare ce presteaza servicii de montaj sisteme de ventilatie, alaturi de servicii post-instalare precum service ventilatie si reparatii ventilatie la cele mai accesibile preturi si in functie de cerintele inaintate de utilizatorii acestor sisteme utile, vor realiza acordul optim intre pretentiile de confort si cele de gestionare a aparatelor de ventilatie.

 

Despre service ventilatie

Expertii lucrarilor dedicate sistemelor de ventilatie din cadrul Termice Sanitare, executa cele mai bune servicii de service ventilatie si reparatii ventilatii prin care instalatiile, sistemele sau echipamentele utilizate in ventilarea aerului sunt supuse unui set de operatiuni tehnice ce au ca tel verificarea, ameliorarea, intretinerea ansamblului ce realizeaza aerisirea in constructii, cladiri si incaperi industriale, comerciale, menajere.

Serviciile de service sisteme de ventilatie vor asigura recomandari sau ajustari in corespondenta intre regimul de utilizare si prevederile tehnice ale sistemului folosit in ventilarea aerului, verificari ale functiilor echipamentului si adecvarea cu scopul utilizatorilor, obtinerea efectelor in functie de gradul de performanta a ansamblului montat, crearea conditiilor necesare intru sigura functionare in exploatarea sistemului.

Evaluarea corecta a defectelor sistemelor de ventilatie

Prin contractarea serviciilor de service ventilatie oferite de instalatorii competenti de la Termice Sanitare, se vor asigura cercetarea vizuala si constatarea neregulilor sistemelor de ventilatie instalate, un control al calitatii executiei lucrarii de montaj ventilatie – operatiune decisiva pentru bunul mers al echipamentelor, pentru durata de viata a intregului sistem, reglarea sistemului, probe ce vor atesta functionarea sistemului de ventilatie la parametri optimi, verificarea si solutionarea caracteristicilor de functionare a elementelor precum filtre, ventilatoare, camere de umidificare, baterii pentru racire ori incalzire si altele, verificari ale supapelor de siguranta, agregatelor folosite in racire sau incalzire si ale altor elemente ale ansamblului, verificarea eficacitatii globale alaturi de alte operatiuni sau interventii utile pentru buna functionare in ventilarea incaperilor.

Recomandam monitorizarea constanta a sistemelor de ventilatie

Supravegherea sistemelor de ventilatie, verificarea periodica, modificari si corectari ale regimului de functionare, reparatii si intretinerea instalatiilor si echipamentelor de ventilatie sunt servicii indispensabile pentru durata de viata prelungita a acestor investitii, pentru inalta calitatea a aerului din interior.

Situatii in care se impune solicitarea serviciilor de service ventilatie sunt: verificarea de rutina a sistemului de ventilatie recomandata bianual ori anual, defectiuni in volumul de aer ventilat (prea putin ori prea mult aer), debitul fluctuant al sistemului, refularea aerului prea cald ori prea rece, refularea aerului incarcat sau lipsit de umiditate, zgomot in functionare, alte nereguli si modificari in comortamentul obisnuit al sistemelor de ventilatie.

Prin servicii de service ventilatie executate periodic se vor asigura conditiile sanitare si de igiena in incaperile supuse actiunii ventilarii, eliminarea riscului de a se produce ori favoriza aparitia si dezvoltarea substantelor nocive,microorganismelor patogene in interior, eliminarea unui mediu poluat prin buna functionare a sistemului.

Echipa Termice Sanitare – cea care executa servicii de service ventilatie si reparatii ventilatie respectand norme de calitate inalta, in schimbul pretului corect, pentru toate tipurile de sisteme de ventilatie – poate fi contactata prin intermediul Formularului de Contact din site, prin intermediul postei electronice ori la numerele de telefon scrise in sectiunea Contact.

Intrebari frecvente

1. Care sunt recomandarile specialistilor pentru a evita interventii de service ventilatie?

Cea mai buna recomandare pentru a evita costisitoare sedinte de service ventilatie consta in preventie. Preventie a defectiunilor grave ori iremediabile ale sistemelor, instalatiilor sau echipamentelor de ventilatie ce se realizeaza prin buna intretinere a aparatelor alaturi de o curatare minutioasa la aproximativ sase luni. Aceasta lucrare ce va asigura prelungirea duratei de viata a sistemului de ventilatie este cel mai bine efectuata de echipe specializate, preferabil cea care a executat montaj ventilatie deoarece acesti instalatori cunosc pe deplin toate elementele din ansamblul utilizat in ventilarea aerului.

Prin intretinere si mentinerea unui sistem curat, este garantata functionarea optima si lipsa necesitatii serviciilor de service ventilatie.

 

2. Pentru starea de curatenie deplina a sistemului ce elemente vor fi verificate?

In cadrul serviciului de service sisteme de ventilatie, se recomanda curatarea acestuia. Pentru ca sistemul de ventilatie sa fie pe deplin curat, urmatoarele elemente necesita curatare si buna intretinere: filtrele din toate treptele, conductele de aer din interior, elemente sde admisie si evacuare, camere de aer in centrala de ventilatie – mai ales camere de amestec, clapetele si alte dispozitivie de reglare, elemente interne ale ventilatoarelor, separatoarele de picaturi, baterii de incalzire si racire pe partea de aer, camerele de umidificare, tavi de colectare a apei din condensatie, alte elemente in functie de tipul si modelul sistemului de ventilatie.

 

3. Cand este necesara contactarea departamentului de servicii service ventilatie?

Sunt vitale serviciile de service ventilatie pentru aparatele de ventilatie in cazurile: verificare periodica a sistemelor de ventilatie, oscilatii ale volumului de aer circulat in incaperi, oscilatii ale temperaturii aerului introdus in incinte, introducerea unui aer prea umed ori prea uscat, functionare zgomotoasa, alte modificari nefiresti in regimul de functionare a aparatului utilizat in ventilatia aerului.

Tarife service ventilatie

Tarife service ventilatie se calculeaza de catre instalatorii specialisti ai Termice Sanitare luand in calcul spatiul sau incaperea in care este amplasat, tipul si modelul sistemului de ventilatie / echipamentelor de ventilatie / instalatiei montate pentru ventilatie alaturi de defectiunile sau neregulile semnalate de catre utilizatorii acestor ansambluri.

 

Pentru a elimina o situatie neplacuta de suprataxare si alte comunicari defectuoase intre echipa Termice Sanitare si clientii ce solicita servicii de service aer conditionat, prestatorii lucrarii vor avea in vedere transmiterea unui pret service ventilatie exact, anterior solutionarii problematicilor, la momentul vizionarii parametrilor cazului!

 

Oferta de tarife service ventilatie a lucratorilor Termice Sanitare este personalizata pe baza notelor distinctive ale fiecarei situatii prezentate de catre solicitanti!

 

Expertii Termice Sanitare primesc solicitari, le studiaza in detaliu, gandesc un pret service ventilatie imbatabil pe baza cazului descris in solicitare, pe baza modelului si tipului aparatelor utilizate in scopul ventilarii spatiilor, pe baza dificultatii in rezolvarea defectiunilor acestora si a altor variabile ce apar in proces.

 

O alta mentiune importanta este aceea ca oferta Termice Sanitare inaintata catre solicitanti va include doar servicii necesare problematicii, servicii pe care solicitantii le vor aproba, pentru a suprima orice neconcordante intre viziunea Termice Sanitare si a clientilor, pentru ca toate partile implicate sa beneficieze de cele mai bune conditii.