Reparatii instalatii sanitare

reparatii instalatii sanitare5

 

 

Faptul ca tie nu iti functioneaza bine instalatiile sanitare te poate afecta mai mult decat crezi. Nu ne referim doar la disconfortul creat tie, ci la implicatiile unei instalatii sanitare cu probleme sau defecte.

 

 

Despre reparatii instalatii sanitare

Starea actuala a conductelor, a pieselor sanitare in gospodariile din Romania fac obiectul unei clasificarii in functie de vechimea acestora, astfel: cele ce sunt mai vechi de 40-50 de ani sunt uzate moral si necesita indubitabil modernizarea, instalatiile sanitare folosite de aproximativ 30 de ani necesita evaluarea de catre profesionisti in scopul stabilirii nevoii de modernizare, iar instalatiile moderne, functionale necesita o intretinere predictiva si proactiva pentru a conserva starea buna fara cheltuieli exagerate.

Alaturi de calitatea materialului din care sunt fabricate piesele instalatiilor sanitare, este supusa cercetarii si calitatea lucrarilor de montaj si reparatii instalatii sanitare efectuate de-a lungul vremii deoarece lucrari slabe calitativ vor accelera deteriorarea elementelor.

Regretabil, in tara noastra se constata in majoritatea cladirilor existenta neglijentelor privind activitatea de reparatii si intretinere a instalatiilor sanitare, realitate ce necesita o modificare drastica pentru cresterea calitatii vietii, pentru mentinerea indelungata in stare buna a instalatiilor sanitare alaturi de un nivel minim de cheltuieli destinate reparatiilor.

In aceasta directie, profesionisti din cadrul Termice Sanitare, firma instalatori cu experienta, cu baza solida de cunostinte in domeniu, intampina nevoile societatii romanesti, ale utilizatorilor instalatiilor sanitare fragile, executand reparatii Bucuresti.

Recomandam buna intretinere a instalatiilor sanitare

Intretinerea eficienta predictiva si proactiva implica atentie si actiune in cazul unor modificari aparent neinsemnate in functionarea instalatiilor sanitare din cladiri si locuinte. Astfel, schimbari in comportamentul uzual al instalatiilor atrag dupa sine contractarea serviciilor unei echipe de instalatori sanitari ce vor remedia din stadii incipiente nereguli ce se pot transforma in adevarate dezastre pentru utilizatori, pentru persoanele din proximitate. Cel mai sumbru insa si realist scenariu se poate deschide printr-o banala picurare a unei baterii care in scurt timp, sa cedeze presiunii si sa devina un suvoi de apa ce inunda locuinta proprie si pe cea a vecinilor. Pentru a sterge din imaginatie astfel de traiectorie a unei probleme atat de simplu de rezolvat imediat la aparitie,  un instalator in Bucuresti, apartinand echipei Termice Sanitare va solutiona o astfel de neplacere rapid, la pret accesibil, oferind garantia lucrarii efectuate.

Ce defecte pot aparea la instalatiile sanitare?

Instalatorii Termice Sanitare sunt alaturi de utilizatorii instalatiilor sanitare prin prestarea serviciilor de reparatii instalatii, inlocuiri si reparatii ale tevilor, scurgerilor, coloanelor, robinetilor, racordurilor, pieselor sanitare, inlocuiri, curatari si aerisiri ale caloriferelor, desfundari ale chiuvetelor, cazilor de baie, vaselor de toaleta, intretinere a dispozitivelor precum boilere sau hidrofoare si alte servicii specifice domeniului instalatiilor sanitare.

Pentru servicii de reparatii instalatii sanitare prestate dupa cele mai inalte exigente in domeniu, la cele mai bune preturi, echipa de specialisti este aproape de cei ce solicita aceste servicii pe calea Formularului de Contact, a e-mailului, a telefonului.

Intrebari frecvente

1. Cum pot preveni blocajele pe conductele de scurgere?

Aceasta este o problema frecvent observata de instalatori. Actiuni ce pot preveni aceste infundari sunt: evitarea aruncarii uleiurilor si grasimilor de gatit prin aceste conducte, evitarea aruncarii parului prin aceste conducte, achizitionarea de servicii de intretinere periodica a instalatiilor sanitare, indeosebi in cladiri in care acestea sunt vechi.

2. De ce apa de la robinet este galbena, cu depuneri de rugina?

Situatie semnalata des de instalatori – acest fenomen are loc din cauza tevilor galvanizate ce in timp ruginesc, iar de-a lungul conductelor se depun oxizi de fier ce ajung in apa curenta. Singurul mod de remediere este de a inlocui vechile tevi.

3. Presiunea apei de la robinet nu este puternica. De ce?

Unul dintre motivele pentru care presiunea este afectata este vechimea tevilor. Pe masura ce acestea devin mai vechi, depunerile de oxizi de fier cauzeaza o micsorare a diametrului tevilor, restrictionand fluxul apei in interior. Cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemei consta in inlocuirea tevilor vechi recomanda instalatori Termice Sanitare.

Tarife reparatii instalatii sanitare

Pretul reparatii instalatii sanitare se calculeaza in functie de obiectul lucrarii de reparatie (chiuveta, cada, WC, tevi etc), implicit de detaliile tehnice specifice cazului particular.

Tarife reparatii instalatii sanitare se pot prezenta, in general, astfel:  Pret reparatii instalatii sanitare dintre cele mai solicitate sunt:

 -          Pret Inlocuire baterie – 50 lei

-          Pret Inlocuire robinet serviciu – 40 lei

-          Pret Inlocuire robinet coloana – 100 lei

-          Pret Inlocuire rezervor WC – 80 lei (la care se adauga costul materialelor)

-          Pret Inlocuire vas WC – 80 lei (tarif la care se aduna costul materialelor)

-          Pret Inlocuire chiuveta – 80 lei (plus costul materialelor folosite)

-          Pret Inlocuire bideu – 100 lei (cu care se insumeaza costul materialelor utilizate)

 

Oferta de pret pentru reparatii ale altor defectiuni se formuleaza dupa vizionare si constatare a interventiilor indispensabile.