Reparatii masini de spalat

 

 

Din cauza ratei mari de utilizare, aproape toate masinile de spalat ridica probleme de functionalitate mai devreme sau mai tarziu.

 

 

 

Despre Reparatii masini de spalat

Masina de spalat, unul dintre aparatele electrocasnice cele mai intens folosite in casele noastre, este dispozitivul ce inevitabil va avea nevoie, pe parcursul vietii, de vizite din partea instalatorului prestator al serviciilor de reparatii masini de spalat.

Pentru a surprinde momentul optim pentru a contacta specialistul in service masini de spalat, o monitorizare a comportamentului masinii de spalat este recomandata. Astfel, la orice abatere de la modul normal de functionare, pentru a indeparta complicatii costisitoare pe termen lung, contactarea specialistului Termice Sanitare devine obligatorie!

Defectiuni frecvente aparute la masinile de spalat

Intre cele mai intalnite defectiuni ale masinilor de spalat ce sunt observate la service masini de spalat si ce impun interventia specialistului Termice Sanitare se remarca:

 • afisarea de erori in bordul electronic al masinii de spalat;
 • nerespectarea programului selectat la spalare;
 • blocarea si deblocarea hubloului la momente inoportune;
 • aparitia petelor sau gaurilor pe hainele introduse la masina de spalat;
 • oprirea masinii de spalat in mijlocul programului selectat;
 • scurgeri de apa pe suprafata peretilor exteriori pe parcursul derularii programului de spalare;
 • zgomote intense, bizare ce indica incontestabil defectiuni ale masinii de spalat;
 • incapacitatea masinii de spalat de a incalzi apa;
 • supraalimentarea cu apa peste nivelul maxim admis;
 • incapacitatea masinii de spalat de a evacua apa;
 • actiunea de umplere cu apa a masinii de spalat atunci cand nu este pusa in functiun;
 • incapacitatea masinii de spalat de a se alimenta cu apa;
 • sau alte nereguli in functionarea masinii de spalat.

Pentru a solutiona aceste probleme, specialistii Termice Sanitare in reparatii masini de spalat Bucuresti, realizeaza o serie de interventii in scopul unui service masina de spalat complet si eficient, interventii precum: inlocuirea motorului masinii de spalat, schimbarea curelelor, inlocuirea rezistentei pentru incalzirea apei, schimbarea rulmentilor defecti, inlocuirea carbunilor, schimbarea furtunului si a conductelor defecte, inlocuirea condensatorului masinii de spalat, schimbarea garniturilor uzate, inlocuirea pompei de evacuare a apei, schimbarea electrovalvei, inlocuirea presostatului defect, reparatii ale modulelor electronice si ale afisajelor, schimbarea termostatului pentru temperatura apei.

Aceste operatiuni complete si complexe, unele accesibile, altele costisitoare – in functie de diagnosticul stabilit pentru masina de spalat defecta – sunt executate de specialistii in reparatii masini de spalat ai echipei Termice Sanitare, intotdeauna in buna colaborare cu solicitantul interventiilor, in raport favorabil acestuia, intru satisfactia sa si bunastarea electrocasnicelor prezentate intr-o stare defectuoasa.

Servicii de reparatii masini de spalat si service masini de spalat sunt executate prompt iar specialistilor li se pot inainta cereri folosind Formularul de Contact, posta virtuala ori telefonul.

Intrebari frecvente

1. Masina de spalat nu evacueaza apa. Ce se intampla?

Caz des intalnit ce necesita reparatii masini de spalat. In acest caz, se recomanda verificarea starii filtrului de scame si verificarea blocarii usii. Daca solutionarea acestora nu determina buna functionare a masinii de spalat, exista probabilitatea ca pompa de evacuare sa fie defecta, fapt ce poate fi verificat de catre un instalator profesionist Termice Sanitare.

2. Masina de spalat se opreste in mijlocul programului. Ce se intampla?

In acest caz, oricare dintre componente poate fi defect, afectand ciclul prestabilit al programului selectat – rezistenta ce nu incalzeste apa, termostatul ce nu determina avansarea in program, placa electronica, motorul si altele. Se impune furnizarea unui diagnostic de catre un profesionist Termice Sanitare in cadrul serviciului de reparatii masini de spalat.

3. Masina de spalat emana un miros neplacut. Care este cauza?

Din cauza utilizarii temperaturilor joase, in timp se formeaza depuneri de colonii de bacterii in interiorul masinii de spalat, pe peretii cuvei. Pentru a inlatura acest neajuns, se recomanda alegerea unei temperaturi inalte care va distruge aceste reziduuri si depuneri organice, in mod regulat, intre spalarile la temperaturi mici. In general nu este necesara interventia unui specialist in service masini de spalat.

Tarife reparatii masini de spalat

Tarife reparatii masini de spalat automate sunt exprimate astfel:

 - Pret Inlocuire subansamble electrice si electronice – 70 lei (la care se adauga si costul pieselor suplimentare necesare)

-  Pret Inlocuire rulmenti, simeringuri, garnitura usa – 110 lei (taxa peste care se aduna si costul pieselor utile suplimentar, daca este cazul)

 Pret reparatii masini de spalat aplicat pentru alte tipuri de interventii se calculeaza in functie de tip si marca masinii de spalat, de capacitate, de modalitatea de incarcare, de generatia din care face parte, de piese de schimb necesare.

 

Suprataxarea pentru servicii reparatii masini de spalat este evitata complet prin buna comunicare intre instalatorii Termice Sanitare si beneficiarii lucrarilor prestate de acestia, in cadrul careia tarife reparatii masini de spalat vor fi propuse si acceptate inaintea startului demersului de solutionare a defectiunilor aparatelor electronice!